DYRLÆGER

Birte Jensen Læs historie
Historieclose

Jeg er uddannet i 1983 og har siden hen videreuddannet mig som fagdyrlæge for hund og kat i 1992.
Jeg har gennem årene fået udstyret klinikken med mange diagnostikke hjælpemidler, så vi har mulighed for, med det samme at lave udvidede undersøgelser og få svaret samme dag.

Niels Peter Jensen Læs historie
Historieclose

Jeg er uddannet dyrlæge i 1983 og har siden fortrinsvis beskæftiget mig med produktionsdyr, kvæg, får/geder, svin og mink. Jeg har en ajourført fagdyrlægeuddannelse inden for kvæg, men giver også en praktisk hånd i klinikken når en computer eller andet teknisk driller. Jeg er partner i Dyrlæger og Ko, et netværk for professionelle kvægdyrlæger. Privat bor jeg sammen med Birte og vores to søde katte.

Anne Birgitte Jensen Læs historie
Historieclose

Uddannet dyrlæge i 2014. Jeg har tidligere været ansat som vikar på Nordfyns Dyreklinik, Årslev Dyreklinik og Nyborg Dyrehospital, og er nu fastansat på Nordfyns Dyreklinik pr. 1 februar 2016. Som datter af Birte og Niels Peter har jeg haft min gang på klinikken i mange år. Jeg startede som lille med at nusse om de indlagte dyr, og i takt med at jeg blev ældre ændrede opgaverne sig yderligere fra vinduespudsning og rengøring til telefonpasning og hjælp til sygeplejersker og dyrlæger, indtil jeg i 2008 selv valgte at læse til dyrlæge.

Anne S. Nissen Læs historie
Historieclose

Uddannet dyrlæge 2016 med differentiering i smådyr. I april 2017 blev jeg ansat som barselsvikar for Anne Birgitte. Tidligere har jeg arbejdet på Nykøbing F. Dyrehospital, samt været i flere praktikforløb i Sønderjylland. Fagligt interesserer jeg mig især for de medicinske patienter. I vil hovedsageligt møde mig i konsultationen, men jeg bevæger mig også ned på operationsstuen med jævne mellemrum. Selv stammer jeg fra en gård på Ærø.

VETERINGÆRSYGEPLEJERSKE & KONTOR

Bibi Balslev Læs historie
Historieclose

Uddannet Veterinærsygeplejerske i 2006. Tidligere arbejdet på Odense Dyrehospital, herefter tiltrådt Nordfyns Dyreklinik i februar 2014 På klinikken vil du møde mig i skranken, elle tale med mig i telefonen. Fagligt interessere jeg mig meget for Re-hab, som vil sige genoptræning af hunde. Det kan være i forbindelse med gigtsmerter eller efter knoglebrud eller lign. Privat bor jeg sammen med min mand Jesper, og vore tre rollinger Asta, Malte og Lauge. Også selvfølgelig både hund, kat fugl, fisk og kanin.

Bettina Nielsen Læs historie
Historieclose

Ansat på klinikken siden 2004. Blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2008. Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling i 2011. I min dagligdag varetager jeg diverse sygeplejeskeopgaver som f.eks. assistance for dyrlægerne, laboratoriearbejde og butiksarbejde. Arbejdsmæssigt er min helt store interesse tandbehandling af hund og kat, som jeg forsat ønsker at dygtiggøre mig indenfor.

Sannie Rendboe Læs historie
Historieclose

Min henvendelse til Nordfyns Dyreklinik i efteråret 2009 gav heldigvis pote. Jeg har siden dér været ansat som klinikkens 'blæksprutte'. Jeg varetager bla. det daglige bogholderi, administrative opgaver samt diverse ad hoc opgaver. Jeg giver også gerne vores dyrlæger og sygeplejersker en hjælpende hånd, når der er brug for det på klinikken og i butikken. Privat er jeg bosiddende her i Otterup med min mand, og vores to sønner.