HVEM ER VI

På klinikken kan du møde 3 smådyrslæger, og på landet har vi en fagdyrlæge i kvæg. Dyrlægernes arbejde varierer meget, da vi ønsker at tilbyde vores patienter en bred vifte af undersøgelser og behandlinger. Dyrlægerne udfører bl.a. konsultationer, der nogle gange kræver videre udredning i form af røntgen, blodprøver m.m. De udfører tandbehandlinger og foretager både akutte samt planlagte operationer. Udover dyrlægerne har vi også 3 veterinærsygeplejersker. Vores veterinærsygeplejersker er multitalenter og uundværlige i det daglige arbejde for at få klinikken til at fungere. Veterinærsygeplejerskerne sørger bl.a. for telefonpasning og modtagelse af vores patienter i venteværelset. De hjælper dyrlægen i forbindelse med udredninger, behandlinger og operationer (blodprøvetagning, væskebehandling, m.m.), samt foretager negleklip, trådtagning m.m. Deres vigtigste opgave er dog at holde overblik og sørge for at både vores ambulante og indlagte patienter er trygge.

Vores mange forskellige opgaver stiller krav til at vores faglige viden bliver vedligeholdt og videreudviklet, hvorfor vores personale løbende tager på kurser, deltager i aftenkurser eller kongresser samt laver sparring med andre dyrlæger/sygeplejersker for at kunne tage os bedst muligt af dit kæledyr.

DYRLÆGER

Birte Stentebjerg Læs historie
Historieclose

Jeg er uddannet i 1983 og har siden hen videreuddannet mig som fagdyrlæge for hund og kat i 1992.
Jeg har gennem årene fået udstyret klinikken med mange diagnostikke hjælpemidler, så vi har mulighed for, med det samme at lave udvidede undersøgelser og få svaret samme dag.

Niels Peter Jensen Læs historie
Historieclose

Jeg er uddannet dyrlæge i 1983 og har siden fortrinsvis beskæftiget mig med produktionsdyr, kvæg, får/geder, svin og mink. Jeg har en ajourført fagdyrlægeuddannelse inden for kvæg, men giver også en praktisk hånd i klinikken når en computer eller andet teknisk driller. Jeg er partner i Dyrlæger og Ko, et netværk for professionelle kvægdyrlæger. Privat bor jeg sammen med Birte og vores to søde katte.

Anne Birgitte Jensen Læs historie
Historieclose

Uddannet dyrlæge i 2014. Jeg har tidligere været ansat som vikar på Nordfyns Dyreklinik, Årslev Dyreklinik og Nyborg Dyrehospital, og er nu fastansat på Nordfyns Dyreklinik pr. 1 februar 2016. Som datter af Birte og Niels Peter har jeg haft min gang på klinikken i mange år. Jeg startede som lille med at nusse om de indlagte dyr, og i takt med at jeg blev ældre ændrede opgaverne sig yderligere fra vinduespudsning og rengøring til telefonpasning og hjælp til sygeplejersker og dyrlæger, indtil jeg i 2008 selv valgte at læse til dyrlæge.

Anne S. Nissen Læs historie
Historieclose

Uddannet dyrlæge 2016 med differentiering i smådyr. I april 2017 blev jeg ansat som barselsvikar for Anne Birgitte. Tidligere har jeg arbejdet på Nykøbing F. Dyrehospital, samt været i flere praktikforløb i Sønderjylland. Fagligt interesserer jeg mig især for de medicinske patienter. I vil hovedsageligt møde mig i konsultationen, men jeg bevæger mig også ned på operationsstuen med jævne mellemrum. Selv stammer jeg fra en gård på Ærø.

VETERINGÆRSYGEPLEJERSKE & KONTOR

Bettina Nielsen Læs historie
Historieclose

Ansat på klinikken siden 2004. Blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2008. Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling i 2011. I min dagligdag varetager jeg diverse sygeplejeskeopgaver som f.eks. assistance for dyrlægerne, laboratoriearbejde og butiksarbejde. Arbejdsmæssigt er min helt store interesse tandbehandling af hund og kat, som jeg forsat ønsker at dygtiggøre mig indenfor.